Kalkoenborst met witte truffel

Kalkoenborst met gemalen witte truffel

Meer details

Een bereiding van kalkoen met de unieke smaak van een witte truffel uit de keuken van Truffelhuys. Voor de bereiding van dit gerecht gebruikte Truffelhuys de volgende ingrediënten:
 30 gr gemalen witte truffel (ref nr 1163)
 800 gr kalkoenborst
 40 gr boter
 200 ml slagroom
 Olijfolie met witte truffel (ref nr 1140)
Bereiding
Boter in een pan laten smelten en de kalkoenborst aan beide kanten in ca. 10 minuten aanbraden.  De kalkoenborst uit de pan halen, en de slagroom en de gemalen witte truffel toevoegen aan het fond. Kort laten koken, en zout en peper toevoegen naar eigen smaak. De kalkoenborst terugleggen in de pan en deze met de saus nog 2 minuten laten koken. Op smaak maken met de olijfolie met witte truffel. Als bijgerecht raden wij aan gekookte groenten en/of gebakken aardappelen. 

met een smaakvolle groet

Roberta Vitasovic

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde klanten kunnen een opmerking plaatsen.

Mandje  

Uw Mandje bevat geen producten.

Information