Ciabatta met rillettes de canard

Ciabatta met rillettes de canard (fijne eendenpate)

Meer details

Een heerlijke tussendoortje of een voorafje uit de keuken van Truffelhuys. Voor de bereiding van dit gerecht gebruikte Truffelhuys de volgende ingrediënten:
1 ciabattabrood of stokbrood (eventueel ook met oud brood)
Olijolie

Rillettes de canard (ref.nr. 1004)

Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden celciusof verhit een grillpan. Snijd het brood in plakjes, besprenkel ze met olijfolie en bestrooi ze met zout. Rooster ze in de oven of pan goudbruin en knapperig. Beleg de crostini rijkelijk met de rillettes de canard.

met een smaakvolle groet
Roberta Vitasovic

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde klanten kunnen een opmerking plaatsen.

Mandje  

Uw Mandje bevat geen producten.

Information