Ganzenleverpate op marmeladewentelteefjes

Ganzenleverpate op marmeladewentelteefjes

Meer details

 Een heerlijk gerecht uit de keuken van Truffelhuys. Voor de bereiding van dit gerecht gebruikte Truffelhuys de volgende ingredienten:

- ganzenleverpate (ref nr 1002)

- 3 eetlepels marmelade

- 2 eieren

- snufje zout en peper

- balsamico, gembersiroop, suiker, rode port, frambozenazijn

- 4 witte boterhammen zonder korst

- rucolasla

- olijfolie met truffel (ref nr 1140)

- portstroop

Bereiding:

Haal het brood door het eimengsel heen en bak hier mooie goudbruine wentelteefjes van. Kook wat rode port met scheutje balsamico en scheutje gembersiroop en heel klein beetje suiker in tot een stroopje (pas op dat stroop niet aanbrandt, carameliseert). Leg op elk bordje een klein handje rucolasla, aangemaakt met wat truffelolie en frambozenazijn, peper en zout. Schik om elk wentelteefje de ganzenleverpaté en leg een beetje op het wentelteefje. Zet op elk bordje een paar streepjes portstroop.

  • met smaakvolle groet,

  • Roberta Vitasovic

 

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde klanten kunnen een opmerking plaatsen.

Mandje  

Uw Mandje bevat geen producten.

Information