Snoekbaarsfilet met gesmolten ganzenleverpate

Snoekbaarsfilet met gesmolten ganzenleverpate, zacht gegaarde zuurkool en saus van Blozijlsche mosterd

Meer details

Een feestelijk gerecht uit de keuken van Truffelhuys. Voor de bereiding van dit gerecht gebruikte Truffelhuys de volgende ingredienten: 

- 4 stuks snoekbaarsfilet van 140 gram

- ganzenleverpate (ref nr 1002)

- 160 gram zuurkool naturel

- 50 gram boter

- 2 dl beurre blancsaus

- 1 eetlepel grove mosterd

- 1 glas gewurztraminer

 

Bereidingswijze:

Zet de zuurkool op met 1 glas gewurtztraminer en de boter, kook dit zachtjes totdat de zuurkool glazig begint te worden. Verwarm de beurre blancsaus en voeg de mosterd toe. Houd de saus warm (de saus mag niet meer koken). Bak de snoekbaars, 2 minuten aan elke zijde in wat olijfolie. Leg de uitgelekte zuurkool op de voorverwarmde  borden, leg de snoekbaars er op, overdek de snoekbaars met de ganzenlever. Klop de saus met een garde of staafmixer schuimig en giet dit bij het gerecht.

met smaakvolle groet,

Roberta Vitasovic

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde klanten kunnen een opmerking plaatsen.

Mandje  

Uw Mandje bevat geen producten.

Information