Ciabatta of Crostini met ossenworst en olijventapenade

Ciabatta of Crostini met ossenworst en olijventapenade

Meer details

Een heerlijke tussendoortje of een voorafje uit de keuken van Truffelhuys. Voor de bereiding van dit gerecht gebruikte Truffelhuys de volgende ingrediënten:
1 ciabattabrood of ciabatta (eventueel ook met oud brood)
Plakjes ossenworst

Zwarte olijventapenade met appel (ref nr 3083)

Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden celcius of verhit een grillpan. Snijd het brood in plakjes, besprenkel ze met olijfolie en bestrooi ze met zout. Rooster ze in de oven of pan goudbruin en knapperig. Beleg de crostini rijkelijk met de ossenworst en de olijventapenade. Truffelhuys heeft ook andere olijventapenade. tomatentapenades

met een smaakvolle groet
Roberta Vitasovic

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde klanten kunnen een opmerking plaatsen.

Mandje  

Uw Mandje bevat geen producten.

Information