Truffelsoep

Truffelsoep

Meer details

Een gemakkelijk te bereiden soep uit de keuken van Truffelhuys. Voor de bereiding van dit gerecht gebruikte Truffelhuys de volgende ingrediënten:

 500 ml groentebouillon
100 ml room
80gr tartufata ref. (1153)
1 el zwarte truffelolie (ref. 1143)
100 gram pastrami in reepjes
1/2 bosje bieslook, fijngesneden

Bereiding

Breng bouillon aan de kook, voeg room toe en kook een beetje in.
Voeg de truffelpasta toe en breng opnieuw aan de kook.
Leg de pastrami in een bord of kom en giet de soep er overheen.
Giet er in een cirkeltje truffelolie in en bestrooi met bieslook.

Met een smaakvolle groet

Roberta Vitasovic

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde klanten kunnen een opmerking plaatsen.

Mandje  

Uw Mandje bevat geen producten.

Information