Warme halve kreeft met pasta een gepocheerd ei en truffeltapenade
Geen producten
Een heerlijke kreeftgerecht uit de keuken van Truffelhuys. Voor de bereiding van dit gerecht gebruikte Truffelhuys de volgende ingrediënten:
verse kreeften
200 g bloem
peper en zout
10 eidooiers
4 cl olijfolie
4 eieren
2 cl azijn
50 g tartufata (ref. 1153)
50 g kaas
1 dl olijfolie met zwarte truffel (ref. 1143)
Bereiding:
Bloem met eidooiers, eetlepel olijfolie en zout tot deeg mixen (eventueel nog een beetje olijfolie of water toevoegen). Pastadeeg op pastamachine tot tagliatelle draaien en laten drogen. Kreeft 4 minuten in ruim water, koken, daarna schoonmaken en in stukjes snijden.
Eieren in water met azijn en zout op laag vuur pocheren: de eidooier moet zacht blijven. Pasta koken met water en zout. Kreeft op smaak brengen met peper en zout en in een beetje olijfolie kort bakken. Truffeltapenade aanmaken met een beetje olijfolie. Pasta met kreeft mengen en in midden van het bord dresseren. Gepocheerd eitje op pasta leggen en bedekken met plakjes kaas.
Truffeltapenade met olijfolie over de kaas en om het gerecht heen dresseren.
Met een smaakvolle groet
Roberta Vitasovic
Nog geen opmerkingen
Alleen geregistreerde klanten kunnen een opmerking plaatsen.
Uw Mandje bevat geen producten.
Verzendkosten
€ 0.00
Totaal
€ 0.00