pasta met truffeltapenade en champignons

Pasta met truffeltapenade en champignons

Meer details

Een simpele bereiding van pasta met truffeltapenade en champignons voor een heerlijk vegetarisch gerecht uit de keuken van Truffelhuys. Voor de bereiding van dit gerecht gebruikte Truffelhuys de volgende ingrediënten:
1 el olijfolie met zwarte truffel (ref.1143)
1 sjalot fijngesnipperd
120 gr fijngesneden champignons
1 dl witte wijn
2 dl room
80gr tartufata (ref.1153)
1 el peterselie
Peper en zout
Pasta
Bereidingswijze
Kook de pasta gaar in kokend water (zie verpakking voor de juist tijd)
Ondertussen maken we de saus.
De fijngesnipperde sjalot glazig laten worden in de warme olijfolie.
Hier de champignons toevoegen en laten gaar worden.
De wijn toevoegen en laten inkoken.
De room toevoegen, samen met de tapenade en de peterselie en in laten koken tot sausdikte.
Afkruiden met peper en zout naar smaak.

met smakelijk groet,

Roberta Vitasovic

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde klanten kunnen een opmerking plaatsen.

Mandje  

Uw Mandje bevat geen producten.

Information