Verse linguine met boleten truffeltapenade

Verse linguine met boleten en truffeltapenade

Meer details

Een heerlijke bereiding van pasta met boleten met de unieke smaak van tartufata uit de keuken van Truffelhuys. Voor de bereiding van dit gerecht voor 4 personen gebruikte Truffelhuys de volgende ingrediënten:

tartufata 80 gr (ref nr 1153)

Olijfolie met zwarte truffel (ref nr 1143)

100gr boleten

verse linguine

450 g wilde paddestoelenmix

2 teentjes knoflook

100 g zure room

peper en zout

Bereidingswijze

Reinig de bospaddestoelen en bak deze  samen met de knoflook in de olie met zwarte truffel.  Voeg de boletentapenade en de zure room toe en laat koken tot de saus lichtgebonden is.

Breng op smaak met zout en peper en hou de saus warm en voeg er als laatste een flinke schep tartufata door heen. Kook de verse pasta al dente, giet af en meng er de saus onder.

Met een smaakvolle groet

Roberta Vitasovic

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde klanten kunnen een opmerking plaatsen.

Mandje  

Uw Mandje bevat geen producten.

Information