Gewokt kreeftje met truffel

Gewokt kreeftje met truffel

Meer details

Een heerlijke kreeftgerecht uit de keuken van Truffelhuys. Voor de bereiding van dit gerecht gebruikte Truffelhuys de volgende ingrediënten:

40 gram zwarte truffel (ref nr 1169)

paar druppel olijfolie met zwarte truffel (refnr 1143)

80 grama Tartufata (ref nr 1153)

2 kreeftjes van 500 gr

2 teentjes knoflook

sap van een halve citroen

4 eetlepels platte peterselie

1/4de knolselderij

4 eetlepels water

Bereiding

Stoof de kreeften in wat boter met een paar druppel zwarte truffelolie tot ze rood zien. De kreeften in de lengte doorsnijden in 2 en dan nog eens in 2 (2 kopstukjes, 2 staartstukjes per helft). Wok de stukken kreeft samen met de knoflook en kleine blokjes knolselderij, voeg na 3 minuten de tartufata toe, 4 eetlepels water en wat citroensap. Voeg de gehakte truffels als laatste toe, samen met de peterselie. Serveer in een diep bord eventueel met wat pasta

met een smaakvolle groet

Roberta Vitasovic

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde klanten kunnen een opmerking plaatsen.

Mandje  

Uw Mandje bevat geen producten.

Information