Tagliatelle met truffel en olijven

Tagliatelle met truffel en olijven

Meer details

Een simpele bereiding van tagliatelle met truffelen olijven voor een fantastsich gerecht uit de keuken van Truffelhuys. Voor de bereiding van dit gerecht gebruikte Truffelhuys de volgende ingrediënten:
80 gr gemalen zwarte truffel- en olijvenmix (ref nr 1177)
olijfolie met zwarte truffel (ref nr 1145)
240 gr tagliatelle
80 gr boter
80 gr zwarte olijven zonder pit
120 gr cherrytomaten
50 gr rucola
Zout en Peper
Bereiding
De cherrytomaten en olijven zeer fijn snijden, en vervolgens roosteren in een pan met olijfolie. Met heldere groentebouillon afblussen en 5 minuten laten koken.De tagliatelle beetgaar koken, afgieten en laten schrikken met koud water. Door de cherrytomaten en olijven, de truffel- en olijvenmix mengen. De rucola toevoegen. Goed mengen. Met olijfolie op smaak brengen. De saus serveren over de tagliatelle.

met een smaakvolle groet

Roberta Vitasovic

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde klanten kunnen een opmerking plaatsen.

Mandje  

Uw Mandje bevat geen producten.

Information