Kalkoenfiletsalade met truffelolie

Salade van kalkoenfilet met truffelolie

Meer details

Een bereiding van kalkoenfilet met truffelolie voor een smaakvolle salade uit de keuken van Truffelhuys. Voor de bereiding van dit gerecht gebruikte Truffelhuys de volgende ingrediënten:
100 ml olijfolie met witte truffel (ref nr 1140)
20 ml olijfolie
10 ml balsamico azijn
400 gr kalkoenfilet
100 gr roodlof
100 gr groene sla, 100 gr rucola, 100 gr veldsla
80 gr parmesan
zout en peper
Bereiding
De kalkoenfilet in repen snijden, marineren met zout en peper, en in de olijfolie aanbraden. Uit de pan halen en laten afkoelen. De verschillende soorten sla goed wassen, drogen en in kleine stukken scheuren. De kalkoenfilet op de sla leggen, en op smaak brengen met de balsamico azijn en olijfolie. Enkele druppels olijfolie met witte truffelolie toevoegen voor de smaakversterking. Goed doorroeren. Op een bord leggen en voor het serveren enkele schaafsel parmesan over de salade strooien.

met een smaakvolle groet
Roberta Vitasovic

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde klanten kunnen een opmerking plaatsen.

Mandje  

Uw Mandje bevat geen producten.

Information