Polenta met truffel en champignons

Polenta met truffel en champignons

Meer details

Een eenvoudige bereiding van polenta met truffel en champignons met een verfijnde smaak uit de keuken van Truffelhuys. Voor de bereiding van dit gerecht gebruikte Truffelhuys de volgende ingrediënten:
200 gram polentameel
80 gr gemalen zwarte truffel- en champignonsmix (ref nr 1172)
80 gr boter
Zout
Olijfolie met zwarte truffel (ref nr 1145)
Bereiding
Voor de bereiding van de polenta gebruik voor de verhouding van de polenta en het water 1:3 of 1:4 geheel naar hoe dik u de polenta wenst. Breng het water aan de kook, en voeg zout en boter toe aan het water vlak voor het afgieten van de polenta. (Tijdens het koken van de polenta, de polenta door het water roeren). Het vuur gelijk laag zetten, en de polenta 2-3 minuten in het water laten liggen. Het water afgieten. De zwarte gemalen truffel en de champignons toevoegen aan de polenta en op smaak brengen met de olijfolie met zwarte truffel.

met smaakvolle groet
Roberta Vitasovic

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde klanten kunnen een opmerking plaatsen.

Mandje  

Uw Mandje bevat geen producten.

Information