Gnocchi met truffel en morilles

Gnocchi met gemalen zwarte truffel en gedroogde morilles

Meer details

De bereiding van Gnocchi uit de keuken van Truffelhuys. Voor de bereiding van dit gerecht gebruikte Truffelhuys de volgende ingrediënten
30 gr gemalen zwarte truffel (ref nr 1167)
1 kilo gedroogde morilles
80 gr boter
200 ml slagroom
Zout
Olijfolie met zwarte truffel (ref nr 1143)
Parmesan
Bereiding
De boter in een pan laten smelten. Slagroom, zout en de gemalen zwarte truffel aan de boter toevoegen. Goed doorroeren, en op matige hitte de vooraf gekookte gnocchi toevoegen. Parmasan over het gerecht raspen en voor de smaak een paar druppels olijfolie met zwarte truffel toevoegen.

met een smaakvolle groet
Roberta Vitasovic

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde klanten kunnen een opmerking plaatsen.

Mandje  

Uw Mandje bevat geen producten.

Information