Pasta met truffel

Pasta met truffel

Meer details

Een heerlijke simpele pastabereiding met truffel uit de keuken van Truffelhuys. Voor de bereiding van dit gerecht gebruikte Truffelhuys de volgende ingrediënten:
 80 gr Tartufata (ref nr 1153)
 Olijfolie met witte truffel (ref nr 1140)
 320 gr pasta
 80 gram boter
 200 ml slagroom
 Zout en Peper
 Parmasan
Bereiding
Verhit de boter in een pan. Zodra de boter bruin is, het gas naar benden draaien de slagroom toevoegen samen met zout en peper. Kook de pasta al dente en meng de saus door de pasta heen. Serveer de pasta met een lekker schep tartufata en een paar druppels olijfolie met witte truffel. Eventueel kunt u dit recept verrijken met heerlijke verse geschaafde parmesan.

met een smaakvolle groet
Roberta Vitasovic

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde klanten kunnen een opmerking plaatsen.

Mandje  

Uw Mandje bevat geen producten.

Information