Visfilet met gehakte zwarte truffel

Visfilet met gehakte zwarte truffel

Meer details

Een visbereiding met zwarte truffel uit de keuken van Truffelhuys. Voor de bereiding van dit gerecht  gebruikte Truffelhuys de volgende ingrediënten:
 30 gr gesneden zwarte truffel (ref nr 1169)
 4 visfilets
 40 gr boter
 200 ml slagroom
 3 eetlepels olijfolie
 ½ glas witte wijn
 Zout en Peper
 Bloem
 Olijfolie met zwarte truffel (ref nr 1143)
Bereiding
Dep de visfilets droog en bestrooi deze met zout en peper. Haal de visfilets door de bloem en bak deze in boter met 1 eetlepel olijfolie. Haal de visfilet uit de pan en laat deze rusten in een schaal. Giet de wijn en de overgebleven olijfolie in de pan en laten deze inkoken. Schep de slagroom en de gesneden zwarte truffels door het ingekookte vocht en voeg eventueel nog zout en peper toe. Leg de visfilets terug in de pan en laat deze nog 2 minuten doorkoken. Serveert de visfilets met de saus op de borden en voeg een paar druppels olijfolie met zwarte truffel toe. Met gekookte groenten heeft u een heerlijke maaltijd.

met een smaakvolle groet
Roberta Vitasovic

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde klanten kunnen een opmerking plaatsen.

Mandje  

Uw Mandje bevat geen producten.

Information