Kalfsfilet met zwarte truffel

Kalfsfilet met gemalen zwarte truffel

Meer details

Een bereiding van kalfsfilet met heerlijk gemalen zwarte truffel uit de keuken van Truffelhuys. Voor de bereiding van dit gerecht gebruikte Truffelhuys de volgende ingrediënten:
 30 gr gemalen zwarte truffel (ref nr 1167)
 800 gr kalfsfilet
 40 gr boter
 200 ml slagroom
 Zout en Peper
 Olijfolie met zwarte truffel (ref nr 1143)
Bereiding
Boter in een pan laten smelten en de kalfsfilet op een gemiddelde hitte in ca.6 minuten aan beide kanten aanbraden. Het gebraden vlees uit de pan halen en warm bewaren. De slagroom en de gemalen truffels aan het fond toevoegen. Op gemiddelde hitte goed doorroeren en laten koken. Het gebraden vlees aan de saus toevoegen en het geheel nog 2 minuten laten koken. Op smaak maken met enkele druppels olijfolie met zwarte truffel. Als bijgerecht raden wij aan gekookte groenten en/of gebakken aardappelen.

met een smaakvolle groet

Roberta Vitasovic

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde klanten kunnen een opmerking plaatsen.

Mandje  

Uw Mandje bevat geen producten.

Information