Aardappelpuree met zwarte truffel

Aardappelpuree met hele zwarte truffel

Meer details

Een heerlijke aardappelpuree uit de keuken van Truffelhuys. Voor de bereiding van dit gerecht gebruikte Truffelhuys de volgende ingrediënten:
40 gram zwarte truffel (ref nr 1165)
zwarte truffel olijfolie (ref nr 1143)
1 kilogram aardappelen
100 gram roomboter
Zout en Peper

Bereiding
De aardappelen wassen, schillen en in stukken van gelijke grootte snijden. In water met een beetje zout gaar koken. Het water vervolgens afgieten en de aardappelen fijnstampen. De boter en de zwarte truffel rustig door de aardappelpuree roeren. De olijfolie met zwarte truffel gebruiken om de aardappelpuree op smeuïg te maken.

Als alternatief voor de ingelegde truffel kunt u ook gebruik maken van de gesneden zwarte truffel
(ref nr 1169).

met een smaakvolle groet

Roberta Vitasovic

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde klanten kunnen een opmerking plaatsen.

Mandje  

Uw Mandje bevat geen producten.

Information