Privacybeleid van Truffelhuys/www.Truffelhuys.nl

 

Truffelhuys heeft een aantal persoonlijke gegevens nodig van klanten waardoor klanten bestellingen kunnen plaatsen en Truffelhuys deze bestellingen kan verwerken en (laten) bezorgen. Truffelhuys gebruikt deze persoonlijke gegevens alléén met het doel om gedane bestellingen af te kunnen handelen en/of informatie naar klanten die zich hebben aangemeld te sturen en de dienstverlening aan klanten en bezoekers te verzorgen en verbeteren.
Welke gegevens gebruiken wij ?

 Klantgegevens

Dit zijn alle gegevens die u bij uw bestelling dient in te vullen (uw naam, uw adres, uw telefoonnummer, uw e-mailadres, eventueel additonele gegevens m.b.t. de aflevering en/of facturering) om Truffelhuys in staat te stellen uw bestelling te verwerken en te (laten) bezorgen.  Daarnaast ontvangen Truffelhuys en/of de door ons gecontracteerde bank ook gegevens van uw bankrekening. Deze gegevens worden eventueel gebruikt voor restituties, waarbij wij u van te voren of gelijktijdig informeren. Wij geven geen klantgegevens door aan derden. Indien wij aanleiding zouden hebben om dit wel te doen (bijv. in geval van het zoekraken van uw bestelling, mogelijke fraude of onrechtmatige handelingen van derden, e.d.) dan zullen wij u eerst -met duidelijke motivering- om toestemming vragen.

Wij registreren u ook als ‘klant’ indien/nadat u zich specifiek hebt opgegeven als abonnee voor het ontvangen van onze Nieuwsbrief. Wij gebruiken uw e-mail adres om u van tijd tot tijd onze Nieuwbrief toe te kunnen sturen. U kunt zich op elk moment zelf uitschrijven als abonnee, of aan ons per e-mail aangeven op het ontvangen van onze Nieuwsbrief geen prijs (meer) te stellen.

 Gegevens m.b.t. uw (vorige) bestellingen

Wij leggen de gegevens van uw (vorige) bestellingen vast, zodat wij u van tijd tot tijd kunnen adviseren over nieuwe of alternatieve producten die beschikbaar zijn of komen. Wij denken dat dit onze klanten kan helpen in het maken van keuzes.

 Internet gegevens (IP-adres en Verbruiksgegevens)

Aangezien alle transacties via internet verlopen krijgen wij veel gegevens over uw gebruik van internet met betrekking tot uw bestelling op onze site; truffelhuys.nl. Dit betreft alle gegevens die worden geregistreerd op de server waarop u inlogt: de soort verbinding, het telefoonnummer, het IP-adres van de bezoeker, de in- en uitlogtijd (sessieduur) en de hoeveelheid informatie die verzonden wordt.
Truffelhuys gebruikt deze gegevens voor het achterhalen en oplossen van problemen met betrekking tot de verbinding, het plannen van de netwerkcapaciteit, het configureren van het platform en het voorkomen van misbruik.

De verzamelde informatie is eigendom van Truffelhuys. Deze informatie wordt alléén gebruikt om dienstverlening aan de klanten en bezoekers te verzorgen en te verbeteren.

Uw gegevens worden niet aan derden doorgegeven, verkocht of verhuurd.

Als u vragen hebt over privacy, gegevens wilt laten verwijderen of als u inzicht wenst in de gegevens die wij van u registreren, kunt u een e-mail sturen naar ons.

 Tot slot

Truffelhuys ziet erop toe dat uw gegevens zeer vertrouwelijk behandeld worden. Mocht u toch nog vragen of klachten hebben, dan verzoeken wij u om ons hierover per e-mail te berichten.

’s-Hertogenbosch 1 november 2010