Torentje met rillettes de canard, peperkoek en appel

Torentje met rillettes de canard, peperkoek en appel

Meer details

Een heerlijke tussendoortje of een voorafje uit de keuken van Truffelhuys. Voor de bereiding van dit gerecht gebruikte Truffelhuys de volgende ingrediënten:
- 4 plakjes peperkoek 

- jonagold appel

- 200 gr rillettes de canard (ref nr 1004)

- 1 el olijfolie

- 1 el suiker


Bereidingswijze

Steek met een kleine serveerring (of een borrelglaasje) 2 ronde schijfjes uit elk plakje peperkoek.

Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd hem in schijfjes van een halve centimeter. Steek met de serveerring ook ronde schijfjes uit de appelschijven.

Verhit een antikleefpan en voeg de Solo vloeibaar toe. Bestrooi de appelschijfjes met de kristalsuiker en bak ze in twee minuten gaar, tot ze lichtjes karameliseren.

Leg op elk schijfje peperkoek een gebakken appelschijfje en werk af met een lepeltje paté. Is de paté zacht genoeg? Maak dan er dan quenelles van met behulp van twee koffielepeltjes. Zo oogt de presentatie nog nét ietsje mooier.

met smaakvolle groet,

Roberta Vitasovic

 

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde klanten kunnen een opmerking plaatsen.

Mandje  

Uw Mandje bevat geen producten.

Information