Salade van ganzenleverpate, truffel en scampi

Salade van ganzenleverpate, truffel en scampi

Meer details

Een feestelijk voorgerecht uit de keuken van Truffelhuys, dat erg makkelijk is. Voor de bereiding van dit gerecht gebruikte Truffelhuys de volgende ingredienten:

-foie gras (ref nr 1002)

- 12 gekookte scampistaarten

- verse groene kruiden

- 25 ml frambozenazijn

- 1 truffel (ref nr 1165)

- mengeling van sla

- 100ml olijfolie met witte truffel (refnr 1140)

- 5ml graantjesmosterd  

 

Voorbereiding

-bereid eerst de vinaigrette met de olie, azijn en de mosterd
-meng de verschillende slasoorten

-schaaf de truffel fijn

Bereidingswijze

- leg de scampi op de borden, en vervolgens de foie gras
- besprenkel met de vinaigrette en versier met truffel, dille en andere kruiden

- drapeer de salade op de bordjes

 

met smaakvolle groet,

Roberta Vitasovic

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde klanten kunnen een opmerking plaatsen.

Mandje  

Uw Mandje bevat geen producten.

Information