Tonijntartaar met truffeltapenade

Tonijntartaar met truffeltapenade

Meer details

Een fantastisch visgerecht uit de keuken van Truffelhuys. Voor de bereiding van dit gerecht  voor 4 personen gebruikte Truffelhuys de volgende ingrediënten:

4tl olijfolie met witte truffel (ref. 1140)

80gr tartufata (ref. 1153)

zout, peper

4tl sesamzaadjes

Bereiding:

Rooster de sesamzaadjes in een koekepan.  Snijd de tnijn fijn met een mes. Breng de tonijntartaar op smaak met zout en peper. Stop de tonijn in vormpjes en zet deze vormpjes 15min. in de vriezer tot de tonijn goed koud en stevig is. Stort de tonijntartaatjes op borden en strooi de sesamzaadjes erover heen. Druppel om de tartaar wat olijfolie en schep op elk vormpje de tartufata.

serveertip: geroosterd brood en enkele blaadjes rucola

 Met smaakvolle groet,

Roberta Vitasovic

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde klanten kunnen een opmerking plaatsen.

Mandje  

Uw Mandje bevat geen producten.

Information