Kwarteleitjes met eendenleverpate

Kwarteleitjes met eendenleverpate, een verrassend voorgerecht voor kerst 

 

Meer details

Een heerlijk voorafje uit de keuken van Truffelhuys. Voor de bereiding van dit gerecht gebruikte Truffelhuys de volgende ingredienten (voor 4 personen):

200 gr. eendenpate (ref nr 1000),
50 ml. port,
100 gr. veldsla,
12 kwarteleitjes,
1 dl. room,
Peper,
Zout.

Bereidingswijze

 Was de veldsla en snijd de blaadjes in reepjes. Leg de sla in water waarin wat ijsblokjes zodat ze knapperig wordt.

Kook de kwarteleitjes 1 minuut en laat ze schrikken in koud water. Rol de kwarteleitjes craquele alvorens ze te pellen. Kook voor de saus de port in tot de helft en roer de room erdoor. Laat de saus afkoelen. Drapeer de eendenleverpate op de veldsla. Vul het midden op met de uitgelekte veldsla en schik de kwarteleitjes erop. Giet de saus rondom.

met een smaakvolle groet

Roberta Vitasovic

Nog geen opmerkingen

Alleen geregistreerde klanten kunnen een opmerking plaatsen.

Mandje  

Uw Mandje bevat geen producten.

Information